Tuesday, February 17, 2009

selamat pagi !

well thts it,aftr rough calculation it shud be plus minus over a month i survived in this so called campus life.haha blast new experiences tapi still hidup tak semeriah macam dkt merbok.beginning as usual was bad but then adaptation is used eh,apepe pun skrg normal2 je.housemates smua cool tapi baik2 la wah macamane aku berjodoh ngan mereka yg baik2 neh haha jgn jeles tp dorang serious lembut,sopan,rajin takpe lama lama aku join la tuh ;)
bendanya aku punye rumah pergh atas skali,da la tangga byk tp tu leh tahan lagi la.yg penting air pelahan.malu2 plak air tu nak kua maklumlah rumah highest level.bile bukak air dlm toilet,air kat sink tkde and vice versa.kalu aku tau dpt rumah atas2 aku datang la daftar pepagi bute br dpt ground floor hehe.

Our batch altogether is 130 plus rasenye.so we are divided into four classes.mine is B,start2 jadila budak part one.the junior back to the origin la tu la teringat dulu2 jadi senior macam bangang je perangai hehe sigh*.sini budak part one kesian sikit la die suro gi program macam2 lagi lagi yg seumpama jati diri punye program hah tu byk la hehe.

oh and harini i skipped one class,er on purpose?no i supposed it shud be written as inaccidentally haha.balik ampang kejap amik barang cos this weekend there will be camping at rawang.lgpun today got only one class which is the mgt,business managemnt.sum more still rmmbr during the first class of mgt,the lctrr said''i dun believe in the attendance system,so if you feel like coming,ur welcomed but then if you feel like not coming,tht will be fine for me too''.so then sori sir today i cant make it to ur class.haha sooo suka2..

sebab harini skip kelas aku pun bolehla tulis blog ni.kat kampus jgn harap la.internet kat situ hampeh gile pelahan kalu nak laju sket kena gi library plak pergh sabar jela.
Okay time is running out,salam.

btw this is our fisrt picture in campus time beli mknn :)

9 comments:

noor raihan abdul mutalib a.k.a A'AN said...

wah..campus life!!!
cam seronok jek...

m i r a f i q a said...

mkcik , rindu kau lahh ;p

araizra said...

eheh,
knape kembang suria ade kat pic tuh
owh lupe..
dier pon kat situe
kem slm blanje kat dier

Sharifah Syazreen Al-Idrus said...

hey alia.sounds like u're having fun. :))
rindu kau wehh!

Sharifah Syazreen Al-Idrus said...

alia,kau kena tag! hehe.
hapy tagging others :DD

s.h.s said...

wah dah jadik budak kampus..haha

para' said...

huwaa;
nmpak sonok la.

hasanah said...

wahh..
semoga perangai baik diorg berjngkit kt ko..
hehe

azaliahjsalleh said...

u student fast track acc ke ?