Wednesday, December 24, 2008

hari tak selalu cerah


tajuk je dah merepek :)
so few days ago,eh kire dah beberape ketika lah mara post surat kat rumah aku.Alhamdulillah dpt offer fastrack tp akaun so cam takut pulak.tp we need to try rite then.mmglah susah nk decide lagi2 pasal future yg kabur2 je arahnya.aku ni dahlah tak tau nak amek ape skali mende ni kasik tempoh seminggu camtuh je.and now tinggal sehari,esok je.

time aku isi borang tu dulu takde lah terfikir mcm boleh dpt.skrg dh dpt takkan pandai2 nk tolak.mungkin ade hikmah disebaliknya.mmg lah macam nk scholar jpa abroad tp2 result spm pun tah macamaner,hari esok x semestinya cerah betul kan.
tak semua benda kite nak kite akan dpt,sebab tak semua benda yg kite nak tu kite perlu.only Allah knows what we need in our life ahead and what best for us.skrg aku berharap petunjuk dan kalau ini takdir aku akan redha dan try buat yg t'baik je.

mase dapat surat tuh aku macam berfikir2 je.takde pulak bukak and belek.setakat tgk brape banyak duit aku leh dpt tuh adelah.haha.tibe2 harini bukak lah.and byk pulak benda nak kena setel.like duhh..isi borang lah gi amik t/tangan lah penjamin lah oh plus medical checkup yg xleh buat dekat swasta.fully goverment hosp.lg esok ialah krimas so bilelah pulak aku nak buat semuanya.ish2.so aku pun buat2 tak tau and setelkan lah setakat yg mampu.

1 comment:

ILYnani said...

semoga anda berjaye dlm ape jua la babe. ;)